keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Kymmenen rukouksen päivää - 8. Kristuksen heijastaminen perheen parissa

 
"Rakkaat ystävät, rakastakaamme toisiamme, sillä rakkaus on Jumalasta. Jokainen, joka rakastaa, on syntynyt Jumalasta ja tuntee Jumalan."
(1. Joh. 4:7.)
 
Kristuksen heijastaminen perheen parissa
 
  • Usko näkyy perheessä kohteliaina tekoina, rakkautena isää ja äitiä, miestä, vaimoa ja lapsia kohtaan. On katsottava Jeesukseen ja meidän tulee saada hänen Henkeään, jotta voisimme elää hänen hyvyytensä ja rakkautensa valossa ja heijastaa hänen kirkkauttaan lähimmäisillemme.
  • Antaessasi elämäsi kokonaan Jeesukselle, hän antaa sinulle suuren halun ystävystyä Jumalan kanssa. Näin ollen haluat luonteellasi heijastaa Jeesuksen hyvyyttä ja rakkautta perheellesi sekä niille, jotka eivät tunne Jumalan rakkautta.
  • Jumalan tahto on, että mies ja vaimo kunnioittavat toisiaan sekä vaalivat rakkautta ja luottamusta perheessä. Avioliitossa, jossa Jumalan Henki hallitsee, ei tule puhettakaan yhteensopimattomuudesta. Mikäli Kristus, kirkkauden toivo, on saanut muodon sydämessä, koti on täynnä yhteisymmärrystä ja rakkautta.
  • Ihminen, joka ilmentää hellyyden, kärsivällisyyden ja rakkauden henkeä, huomaa, että sama henki heijastuu takaisin häneen.
  • Me emme voi koskaan liikaa vaalia rakkautta kodissamme, sillä koti on taivaan vertauskuva, jos Herran Henki asuu siellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti