tiistai 12. tammikuuta 2016

Kymmenen rukouksen päivää - 7. Elämä, joka on siunauksena muille

 
"Joka uskoo minuun, ’hänen sisimmästään kumpuavat elävän veden virrat’, niin kuin kirjoituksissa sanotaan." (Joh. 7:38.)
 
Elämä, joka on siunauksena muille
  • Kun Kristus asuu sydämessämme ja tahdomme ilmentää hänen rakkauttaan maailmalle -> tämä toimii ikään kuin Jumalan työtoverina ihmiskunnan siunauksesi. Kun saamme Kristukselta armoa jaettavaksi toisille, koko olemuksestamme virtaa esille hengellistä elämää.
  • Jeesuksen seuraajat ovat siunaukseksi lähimmäisilleen. He myös itse muuttuvat yhä enemmän Kristuksen esikuvan kaltaisiksi.
  • Jumala on antanut meille jokaiselle osan työssään. Jokainen voi elää hyödyllistä elämää. Meidät on kutsuttu toimimaan omien kykyjemme mukaan, auliisti auttaen muita taakkojen kantamisessa.
  • Mikäli annamme itsemme varauksetta Herran palvelukseen, voimme näin olla suurena siunauksena lähimmäisillemme. Tulemme saamaan voimaa ylhäältä. Herra lahjoittaa meille kaiken sen, mitä tarvitsemme toisten siunaamiseksi ja itsemme jalostamiseksi. ´
  • Kristuksen kautta voimme paeta tämän maailman halujen synnyttämää turmelusta, ja olla esimerkkinä siitä, mitä Kristus voi tehdä niiden hyväksi, jotka tekevät yhteistyötä hänen kanssaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti