torstai 7. tammikuuta 2016

Kymmenen rukouksen päivää - 2. Suurin lahjamme Jumalalle: oma elämämme


 
"Jumalan armahtavaan laupeuteen vedoten kehotan teitä, veljet: Antakaa koko elämänne pyhäksi ja eläväksi, Jumalalle mieluisaksi uhriksi. Näin te palvelette Jumalaa järjellisellä tavalla."
(Room. 12:1.)
 
 
Oma elämämme
 
  • Olemme arvokkaita Jumalalle. Jumala on nimittäin rakastanut meitä niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän.
  • Kristus kuoli puolestamme ja nyt hän pyytää meitä antamaan elämämme hänelle. Hän haluaa koko sydämemme ei vain puolikasta.
  • 1. Kor. 6 kerrotaan, että ruumiimme on Pyhän Hengen temppeli ja tämän Hengen on Jumala antanut asumaan meissä. Me ei siis itse omisteta itseämme, sillä Jumala on ostanut meidät täydestä hinnasta ristillä. Näin ollen tuottakaamme siis ruumiillamme Jumalalle kunniaa.
  • Tarvitsemme Kristuksen rakkautta sydämeemme. Kun alistamme oman tahtomme Kristukselle, todellinen rakkaus ilmenee meissä. Se ei ilmene meissä tunteina vaan muutoksena koko sydämessä, sisimmässä ja luonteessa.
  • Kaikki lahjamme ja kykymme ovat Herran ja ne tulisi täten pyhittää hänen palvelukseensa. Kun siis annamme itsemme kokonaan Kristukselle, niin hän antaa itsensä meille kaikkine taivaan aarteineen.  Näin me saamme kallisarvoisen lahjan.

Lähde: https://www.adventist.fi/uploaded_assets/2398008

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti