sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Kymmenen rukouksen päivää - 5. Ei vain voittajia"Mutta kaikissa näissä ahdingoissa meille antaa riemuvoiton hän, joka on meitä rakastanut."  (Room. 8:37.)
 
 
Ei vain voittajia
 
  • Taistelu pahaa vastaan on kovaa, mutta meillä on apunamme rakastava Jumala. Me olemme enemmän kuin voittajia hänen kauttaan, joka on rakastanut meitä niin paljon, että antoi henkensä edestämme.
  • Jeesus, ollessaan täällä maan päällä, joutui myös kokemaan kiusauksia. Me kaikki joudumme kiusatuiksi, mutta Raamattu kertoo, ettei ketään meistä kiusata enemmän kuin pystymme kestämään. Voimme vastustaa vihollistamme ja voittaa hänet Jumalan avulla.
  • Meidän tulee alistaa tahtomme sopusointuun Jumalan tahdon kanssa, sillä jos emme luovu kaikista epäjumalista ja saa voittoa kaikista vääristä tavoistamme, emme voi selviytyä sodasta voittajina, vaan kärsimme lopulta tappion. Meillä jokaisella on mahdollisuus valita puolemme taistelussa.
  • On totta, että meillä on ikuinen elämä voitettavanamme. Näin ollen taistelkaamme uskon hyvä taistelu. Ei tulevaisuudessa vaan nyt kun on vielä aikaa, sillä emmehän tiedä milloin Herra saapuu. Meidän tulee olla valmiita.
  • Mikä tekee meistä enemmän kuin voittajia? Yksinkertaisesti se, että elämme Vapahtajan elämää, että voitamme jokaisen itsekkään halun, että täytämme velvollisuutemme Jumalaa ja lähimmäisiämme kohtaan rohkeasti ja iloiten – kaikki tämä tekee meistä enemmän kuin voittajia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti